Myšlenky, názory, reakce... všechno, o čem přemýšlím.

Moje maturita

31.05.2019

Konečně jsem se zařadila k těm šťastlivcům s ukončeným středoškolským vzděláním. A protože maturita je neskutečně stresující a několik dnů před vaší zkouškou už jen hledáte na internetu videa s návodem, jak maturitu úspěšně složit, rozhodla jsem se tento článek také napsat a třeba tím někomu pomoci.

Tuhle otázku jsem v rámci asku položila hned několika knižním profilům a dostávalo se mi zajímavých odpovědí. Až se mi ta otázka jednou vrátila. A já se rozhodla, že dám dohromady svoje názory, vaše názory a napíšu článek o tom, co nám na naší komunitě vadí.

Tohle je téma, nad kterým se často zamýšlím a upřímně je mi smutno z toho, že vůbec někomu může připadat správné při sportu dopovat. Myslím si, že sport je ve své podstatě právě o tom, že se člověk na sobě snaží pracovat, že se zlepšuje, že přemáhá sám sebe a že z toho pak má radost.

Opravdu jsem? Věkem možná. Když se podívám do občanky, opravdu tam vidím rok narození 2000. Je to děsivé, ale v roce 2019 to bohužel znamená, že všichni z roku 2000 jsme dospělí.

Tohle je téma, nad kterým se často zamýšlím. V dnešní době sociálních sítí a internetu, v době naprosté volnosti vyjádření se a svobodě slova, je logické, že se denně setkávám s nejrůznějšími názory na nejrůznější témata.

Jsem Denisa
19 let
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky